og-i generate
VOZDOVAC, NIKOLE DJURKOVICA, 604m2
Registracija uputstvo
Your search results

VOZDOVAC, NIKOLE DJURKOVICA, VOZDOVAC

1.050.000
Obavesti me kada se promeni cena
1/20

Opis

SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Vozdovac, Nikole Djurkovica, 11.0 kuca od 604 m2 sa 2 terase i 2 balkona, na placu od 6 ari, PR + II + PTK, eg, telefon, interfon, useljiv po dogovoru, renovirana, uknjizena na 151 m2 u osnovi (ukupno 4 nivoa), garaza, vise parking mesta, kuca iz 1990. godine.

Prodaje se porodicna kuca u jednom od najlepsih delova Vozdovca. Kuca se sastoji od cetiri etaze koje u osnovi imaju po 151 m2.

Na prizemnoj etazi se nalaze garaza, kotlarnica, pomocne i stambene prostorije u funkcionalnoj vezi sa zadnjim bastenskim delom placa. Ostale tri etaze su u funkcionalnom smislu tri luksuzne, zasebne stambene jedinice. Poslednja etaza ima nezavistan ulaz i stepeniste.

Stambeni deo kuce sacinjavaju ukupno: cetiri dnevna boravka, sedam spavacih soba, dve terase i dva balkona. Zadnje dvoriste je odrzavano kao parkovski prostor sa travnjakom, letnjikovcem, prostorom za bazen i igralistem. Prednji deo placa je koncipiran kao prilazni predprostor sa komfornim mestom za parkiranje vise vozila i ulaskom u garazu.

Kuca po lokaciji, koncepciji i komforu unutrasnjeg i spoljnog prostora ulazi u kategoriju luksuznih objekata individualnog stanovanja i stoga predstavlja vrednu i retku nekretninu na trzistu.

Cena 1 050 000 evra.

Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija.

Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene.

Opština: VOZDOVAC
Lokacija:
Id: 10316
Cena: 1.050.000
Kvadratura: 604 m2
Sobe: 11.0
Useljivost:
Grejanje: eg
Sprat: PR/2
God. izgradnje: 1990
Tip objekta: KUCA
Parking
Garaža
Interfon
Telefon
Uknjižen

Slične nekretnine

Pretraga
  • BOJAN TRKULJA

    Raicevic nekretnine
    • Telefon : 060/3056054
    • E-mail : bojantrkulja@raicevicnekretnine.com
    • Skype :
    • Viber :   


    Ponuda agenta

Slične nekretnine

Compare Listings