og-i generate
LESKOVAC, TOME KOSTICA, 540m2
Registracija uputstvo
Your search results

LESKOVAC, TOME KOSTICA, SRBIJA-OSTALO

1.250.000
Obavesti me kada se promeni cena
1/20

Opis

SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Leskovac, Tome Kostica, pumpa Mancester, 540 m2, eg-gas, telefon, renovirana 2020. godine, uknjizena na 540 m2 gradjevinske povrsine, parking, starogradnja iz 1998. godine.

RETKO U PONUDI! MODERNA BENZINSKA PUMPA SA DUGOM TRADICIJOM!

Pumpa se nalazi u sklopu malog poslovnog centra, smestena samo 2 km od centra Leskovca, sa dugom i bogatom tradicijom i poverenjem kupaca koje seze jos od 1988. godine.

Nedavno renovirana (2020. godine), ova moderna pumpa nudi sve sto je potrebno za dobru investiciju. Izgradjena je na placu od 10 ari, dok je objekat pumpe uknjizen na 540 m2 gradjevinske povrsine. U okviru pumpe se nalaze i prodavnica, apoteka, menjacnica sa platnim prometom, toalet. Dodatno, tu je i kafic, kao prijatan kutak za opustanje i druzenje.

Objekat pumpe je potpuno opremljen, a modernizovan je sa alu stolarijom, klimatizacijom, ventilacijom i etaznim sistemom grejanja na gas. Video nadzor obezbedjuje sigurnost.

Pored standardne ponude eurodizela i bezolovnog benzina ovo je je JEDINA PUMPA u Leskovackom kraju koja toci i Autogas TNG i CNG Metan, te je neprikosnoveni lider u industriji goriva.

Uz magacinski prostor pumpa ima ukupno 7 ukopnih cisterni za gorivo, kapaciteta 250 tona, kao i cisterne za autogas TNG od 30 tona i za CNG Metan od 32 tone. Ovi kapaciteti pruzaju sigurnost i zavidne zalihe za nesmetano snabdevanje.

Lokacijski je smestena na starom Niskom putu gde su bogata lokalna sela poznata po uzgoju paprika. Pumpa privlaci klijente ne samo za gorivo, vec i za usluge menjacnice i platnog prometa. Ovo su kljucni fraktori za konstantni veliki promet koji ostvaruje ova pumpa.

Sa bogatiom tradicijom, modernom infrastrukturom i prometnom lokacijom, ova pumpa predstavlja izuzetnu investiciju koja donosi stabilan i odrziv povrat ulozenog.

Cena 1 250 000 evra.

Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija.

Specijalna ponuda - BEZ PROVIZIJE KUPCA!

Opština: SRBIJA-OSTALO
Lokacija:
Adresa:
Id: 11402
Cena: 1.250.000
Kvadratura: 540 m2
Sobe: 0.0
Useljivost:
Grejanje: eg-gas
Sprat: PR/0
God. izgradnje:
Tip objekta: LOKAL/P.P.
Telefon
Uknjižen

Slične nekretnine

Pretraga
 • MIRA STUPAR

  Raicevic nekretnine
  • Telefon : 060/3056060
  • E-mail : mira.stupar@raicevicnekretnine.com
  • Skype :
  • Viber :   


  Ponuda agenta

Slične nekretnine

Compare Listings